ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

BLANCO 110

Για την δημιουργία της Tapatio Blanco 110 proof, τα Agave Pina συλλέγονται από τον Jimadores, ψήνονται αργά για 4 ημέρες και μετά συνθλίβονται για να εξαχθεί το Mosto. Ζυμώνεται από μια καλλιέργεια ζύμης 80 ετών, αποστάζεται με διπλή απόσταξη σε Tequilano Pot Stills, και ξεκουράζεται για 6 μήνες σε ανοξείδωτο ατσάλι και στη συνέχεια φιλτράρεται και εμφιαλώνεται στα 110proof ή στους 55%abv. Αυτή η απαιτητική και χειροποίητη συνάμα διαδικασία διατηρεί την αίσθηση, την υφή και το ιξώδες του στόματος της Blue Agave, που καλλιεργείται .

  • Γεύση: Στο στόμα οι γεύσεις από την ψημένη αλλά και ωμή ταυτοχρόνως αγαύη κυριαρχούν, αλλά σύντομα έρχονται στο προσκήνιο γεύσεις από δυόσμο, λάιμ, την φρουτένια έκφανση της πιπεριάς χαλαπένιο αλλα και την μοναδική γεύση του άσπρου πιπεριού .
  • Μύτη: Η μύτη έχει ένα ευχάριστα ντελικάτο άρωμα από ψημένη αγαύη και μαύρο πιπέρι. Παράλληλα, γίνεται έντονα αντιληπτή η εξαιρετική ενσωμάτωση του αλκοόλ, που μας αφήνει στην μύτη φίνες νότες βουτύρου, πράσινου μήλου και κλείνει υπέροχα με ένα φυτικό κρεσέντο λουλουδιών και τροπικών φρούτων με μια μικρή υποψία γλυκάνισου.
  • Επίγευση: Μια επίγευση διαρκείας, με μεταλλικότητα και αίσθηση βουτύρου και εσπεριδοειδών.
  • Αλκοόλ: 55%
  • Συσκευασίες: 700ml
  • Παλαίωση: Για την δημιουργία της Tapatio Blanco 110 proof , τα Agave Pina συλλέγονται από τον Jimadores, ψήνονται αργά για 4 ημέρες και μετά συνθλίβονται για να εξαχθεί το Mosto. Ζυμώνεται από μια καλλιέργεια ζύμης 80 ετών, αποστάζεται με διπλή απόσταξη σε Tequilano Pot Stills, και ξεκουράζεται για 6 μήνες σε ανοξείδωτο ατσάλι και στη συνέχεια φιλτράρεται και εμφιαλώνεται.

MORE PRODUCTS

NEWSLETTER


Μείνετε συντονισμένοι κάνοντας subscribe