AMARAS LOGIA GENIZO
Το Amarás Logia Cenizo διατηρεί μια ισορροπία ανάμεσα στα καπνιστά αρώματα εσπεριδοειδών στη μύτη, με έντονες πινελιές καβουρδισμένου κόκκου καφέ. Χειροποίητο με μια 14χρονη άγρια αγαύη γνωστή επιστημονικά ως A. durangensis. Φτιάχνεται χρησιμοποιώντας μια συγκεκριμένη χειροτεχνική συνταγή που ξεκινά με τη χρήση τοπικού μεσκίτσου και ξύλου huisache όταν μαγειρεύεται.Αλέθεται με τσεκούρι. Η ζύμωσή του είναι 100% φυσική, σε ορθογώνιες δεξαμενές στο επίπεδο του εδάφους, διατηρώντας σταθερή θερμοκρασία
- Αλκοόλ: 43%
- Συσκευασίες: 700ml