Το 1890, ο Johann Nepomuk Kattus ξεκίνησε την παραγωγή αφρώδους οίνου στη Βιέννη. Το καλύτερο αμπελοτόπι του στην περιοχή Nussberg, το Hochriegl, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης του Johann, ώστε να δώσει το όνομά του στο ομώνυμο κτήμα. Οι Βιεννέζοι όλων των κοινωνικών τάξεων ήταν τόσο ενθουσιασμένοι με το νέο αφρώδες κρασί, το οποίο οδήγησε τον Αυτοκράτορα να διορίσει το Hochriegl ως τον αποκλειστικό βασιλικό και αυτοκρατορικό προμηθευτή το 1889.

Λευκά

NEWSLETTER


Μείνετε συντονισμένοι κάνοντας subscribe